Tuinterraswanden & Terrasoverkappingen

Met een terraswand of -overkapping wordt de zomer langer.
Bent u ook een buitenmens en wilt u ook genieten van uw tuin vanaf het wazige zonnetje van maart tot en met de zachte zon van begin oktober?

Met onze duurzame terraswanden en terrasoverkappingen verlengt u het seizoen zomaar met enkele maanden. Een terrasoverkapping beschermt u tegen de felle zon of tegen lichte regen. Bij Zeilmakerij Aalsmeer kunt u terecht voor bijna elke terrasoverkapping of terraswand van doek.

Bent u op zoek naar enkel een terrasoverkapping dan bent u ook bij ons aan het goede adres, we hebben het dan over een vrijstaande overkapping, die beschermt tegen regen en zon. Vaak kiezen we hier voor een 3-punts-doek, strak gespannen met lijnen aan lichtmetalen palen.

Wilt u droog, warm en uit de wind genieten van de buitenruimte? Dan adviseren wij een terrasverkapping met zijwanden. Afhankelijk van uw wensen en de ligging selecteren wij samen met u het juiste materiaal en de juiste kleur. Daarbij houden we rekening met eventueel gewenste isolatie, want mogelijk wilt u ook terrasverwarming plaatsen onder de overkapping.

Tuinterraswanden en terrasoverkappingen, als het gaat om de afwerking bieden wij ook diverse mogelijkheden: Drukknopen, zeilogen, stevig tentgaren in combinatie met versterkingsband.
Zeilmakerij Aalsmeer produceert duurzaam en stormsterk.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave