FILTEREN

Vind de airco die past met de rekenhulp

Kamerlengte in meters

Kamerbreedte in meters

Kamerhoogte in meters

Isolatie

Bij Zeilmakerij Aalsmeer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het vervaardigen van tuinkussens op maat. Al onze kussens worden met zorg in eigen atelier gemaakt en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. We gebruiken koudschuim zonder kuilvorming en weerbestendige buitenstoffen die niet verkleuren in de zon. Het resultaat is simpelweg fantastisch. Onze tuinkussens zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bijzondere aanvulling op uw buitenruimte. 

Daarnaast bieden we diverse verandadoeken en verandazeilen aan waarmee u uw terras omtovert tot een plek die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Deze bieden uitstekende bescherming tegen weer en wind, en u heeft de flexibiliteit om het klimaat in de veranda aan te passen aan uw eigen behoeften. De verandadoeken en zeilen stellen u in staat om koelere zomeravonden te verlengen en volop te genieten van een comfortabel verblijf.

Met onze verandawanden maken we van uw overkapping een plek voor elk weertype. Onze verandazeilen en verandadoeken worden op maat gemaakt in ons eigen atelier. U kunt kiezen uit een assortiment van HDPE verandadoeken of waterdichte PVC verandazeilen, afhankelijk van uw wensen.
 

Wij kunnen veel voor u betekenen