Kussenset Sloep

Nieuwe kussenset sloep? Wij maken de perfecte kussenset voor uw sloep, hoe doen wij dat?
Natuurlijk beginnen we bij uw wensen als het gaat om de nieuwe bootkussens. Samen met u maken we keuzes als het gaat om kleur, soort stof en dikte van de kussenset. Wij werken veel met stoffen van 'Sunbrella'. Dit merk biedt een ruime keuze als het gaat om kleur en materiaal en het doek blijft lang mooi en helder van kleur, zelfs als het langdurig wordt blootgesteld aan zonlicht. De stoffen zijn zacht en duurzaam.

Naast stoffen van Sunbrella maken we ook vaak gebruik van materialen van Spradling Silverguard. Dit is een zacht en soepel kunstleer met de uitstraling van stof en een lichte metallic glans. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw kussenset voor uw sloep en is daarbij nog eens makkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Als we de kleur en het materiaal samen met u gekozen hebben selecteren we de 'afwerking' zoals wel of geen knopen en welke randen of welke biezen gebruiken we om de kussenset af te werken.

Pas dan gaan wij aan de slag. Als eerste maken we de mallen. Dit garandeert dat de kussenset straks perfect past in de kuip van uw boot. Vervolgens worden de mallen uitgewerkt op de computer die onze snijtafel aanstuurt. Precisie gegarandeerd.

Na het snijden begint het naaien of wel stikken van de kussenset. Ook het verwerken van het schuim gebeurt bij ons in onze eigen werkplaats. Met u hebben we de dikte van de kussens en dus van het schuim vooraf bepaald. Dit is uiteraard ook afhankelijk van wat u met de kussens wilt en hoeveel comfort u wenst. Wilt u enkel zitten of dienen de kussens ook als matras. Dit beïnvloed de keuze als het gaat om materiaal en dikte.

Het resultaat is mooi en perfect tot in detail, daar kunt u zonder meer van op aan.

Kussenset voor een sloep nodig? Bel ons voor een afspraak en een goed advies.