Kussens op maat

Kussens op maat
Wij maken kussens op maat voor uw boot en voor uw lounge set. Zeilmakerij Aalsmeer is al meer dan 10 jaar het beste adres als het gaat om kussens op maat. Maatwerk begint bij het correct inmeten. Dit is een vak en dat doen wij graag voor u. Wij hebben een ruime ervaring als het gaat om het opmeten, adviseren en maken van kussens en andere bootbenodigdheden op maat.

Alle kussens, zeilen, hoezen en overige worden, op maat, door onze specialisten in ons eigen atelier vervaardigd. Wij werken met duurzame stoffen en we bieden een ruime keuze als het gaat om kleuren en materialen.

Voordelen van kussens op maat van Zeilmakerij Aalsmeer:
• Uitstekende kwaliteit
• Scherpe prijzen
• Ruime keuze als het gaat om (outdoor)stoffen en vulling
• Elke vorm is mogelijk
• Wij meten en leveren aan huis

Wij vervaardigen zit- en rug kussens. Indien gewenst leveren we ook nog bijpassende sierkussens in dezelfde of juist een contrasterende kleur. Al onze kussens zijn voorzien van een rits zodat u de kussenhoezen makkelijk kan reinigen.

Een offerte op maat voor kussens op maat?
Heeft u interesse in kussens op maat van Zeilmakerij Aalsmeer neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om op te meten en u krijgt van ons vooraf een offerte. Wij nemen stofstalen mee maar u bent ook welkom bij ons in de showroom om kennis te maken met de mogelijkheden. Wij vertellen u graag over de diverse soorten stof en de diverse soorten vulling, over de eigenschappen en de voordelen. Wij helpen en adviseren u graag.

Onze buitenstoffen zijn, sterk, ademend en sneldrogend.
Indien gewenst maken wij ook een hoes op maat voor uw lounge set.
Ook een terraswand of zonnedoek op maat maken wij graag voor u.
Wij hebben ruime keuze als het gaat om zeilogen, drukknopen garen, versterkingsband, afspanmaterialen en meer.

Gebruik de winter om kussens op maat te laten maken. Informeer nu naar de mogelijkheden voor kussens op maat dan zit u er zeker goed bij als straks de zon weer voorzichtig begint te schijnen.