FILTEREN

Vind de airco die past met de rekenhulp

Kamerlengte in meters

Kamerbreedte in meters

Kamerhoogte in meters

Isolatie

Met een boothoes bescherm je je boot tegen regen, zon, en wind en andere viezigheid, als de boot in het water ligt of op de wal, maar ook b.v. tijdens de winterstalling. Met een boothoes (sommigen noemen het een afdekhoes) over je boot hou je de boot schoon, vrij van regenwater en omgevingsvuil. Het is daarbij belangrijk dat de boothoes exact aansluit op de boot. 
Ook al beschik je over een standaardtype boot, toch is elke boot anders en koop je liever geen standaard product die niet goed past en met allerlei sjorbanden klem gehouden met worden. Wij meten daarom jouw boot in en maken jouw boothoes tot op de millimeter exact op maat, zodat het aanbrengen ervan niet moeilijk gaat en de boothoes precies strak genoeg zit om irritante rimpelingen en openingen te voorkomen. Onze boothoezen zijn geschikt voor alle soorten boten, een open boot, speedboot, sloep, rubberboot, consoleboot, noem maar op. 
Op zoek naar een boothoes of afdekzeil voor jouw boot? Kies niet voor standaard, maar voor de ervaring en het vakwerk van Zeilmakerij Aalsmeer. 

Wij kunnen veel voor u betekenen