• : 07/03/2021

Ons succes zit in de voorbereiding

Een goed resultaat begint bij een goede voorbereiding. Als u bij ons langs komt bespreken we eerst met u uw wensen en kijken naar de diverse mogelijkheden als het gaat om vorm, kleur en materiaalkeuze. Als u enthousiast bent over ons advies gaan wij graag voor u aan de slag. De belangrijkste stap is dan het maken van een mal / patroon. Dit gebeurt op uw boot of op elke andere locatie. Hier ien we de mogelijkheden en de onmogelijkheden. In de werkplaats werken we op ambachtelijke wijze de mal verder uit tot een werkzaam soort prototype bestand. 
Alleen met een dergelijke intensieve voorbereiding wordt het succes van een mooi eindresultaat bepaalt. Zonder dit nauwkeurige voorwerk kan geen project zorgenloos succesvol worden. 

Zijn we hierover 100% tevreden, dan gaan we door met het vakwerk aan onze machines. Pas daarna gaan we het doek snijden en fabriceren naar het gewenste eindproduct.
Voor Zeilmakerij Aalsmeer telt enkel een fraai eindresultaat. Ons doel is een tevreden klant én dat we ook zelf trots kunnen zijn op het werk.